De leukste cocktailbars in Nederland

De zomer komt eraan en dat betekent dat we eindelijk onze favoriete cafeetjes en bars kunnen steunen na deze roerige tijd. Inspiratie nodig voor wat leuke tripjes? Combineer het met één (of meerdere) bezoekjes aan de leukste cocktailbars van Nederland!

De top 10 leukste cocktailbars

1. The Duchess (Amsterdam)

Hier waan je jezelf in de jaren twintig van de vorige eeuw. Wat een goede sfeer, en nog belangrijker, wat een heerlijke cocktails!

2. De Vault Bar (Amsterdam)

Ook deze bar is erg bijzonder, hun specialiteit draait om jenever en ze hebben de vreemdste (maar heerlijke!) combinaties.

3. The Suicide Club (Rotterdam)

Dit is een waanzinnige rooftop bar die niet alleen een geweldig uitzicht biedt maar ook de lekkerste klassieke cocktails ter beschikking heeft. Niet teveel poespas, maar perfect voor een romantische avond.

4. Bar Wigbolt (Haarlem)

Dit is een hele knusse bar waar je direct ontspant zodra je binnenkomt. Niet teveel lawaai en vriendelijk personeel die je met liefde bedient.

5. Tales & Spirits (Amsterdam)

Deze bar ligt pal in het centrum en is dus heel goed bereikbaar. Wel zo fijn als je het na een paar cocktails even niet meer zo goed weet…

6. Kirsten (Rotterdam)

Als Rotterdammer mag je deze bar niet gemist hebben. Ook dit is een rooftop bar die uitzicht biedt over de Rotterdamse skyline, en daarnaast geweldige én unieke cocktails serveert.

7. The Streetfood Club (Utrecht)

Voor de influencers onder ons kan deze Instagramwaardige bar niet ontbreken. Hier schiet je gegarandeerd de mooiste plaatjes voor in je fotoalbum.

8. Mr. Smith (Maastricht)

Ondergronds geniet je hier van een lekkere cocktail. De zachte jazzmuziek op de achtergrond maakt de ervaring compleet.

9. Satchmo (Amsterdam)

Ook dit is een Instagramwaardige bar. Met hun unieke menukaart stelen zij al gauw de show.

10. The Stockroom (Groningen)

Ook deze bar staat geheel in het teken van de jaren ’20. Een sfeervolle avond gegarandeerd!